Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Follow Me

Monday, April 2, 2018

Tips Biz Dropship

Tips Biz untuk Newbie
Biz tanpa modal (Part 1).

Yup! Untungkan buat biz tanpa keluar modal. Mula-mula kakyung start jadi dropship Nurraysa memang tak keluar modal.

Tapi kan....
RM untuk beli top up internet tu dikira modal la kan?
RM untuk isi minyak kereta jika buat COD macam kakyung tu dikira modal kan?
RM untuk beli plastik bungkus barang nak bagi customer tu kira modal kan?
Jadinya kakyung masih kena keluar RM untuk menjalankan aktiviti bizdropship walaupun permulaannya dikatakan Biz tanpa Modal..

Hukumnya simpel je.. buat Biz mesti kena keluar RM untuk dapat hasil berbentuk Jualan@Keuntungan.

Yang dikatakan Biz tanpa Modal itu hanyalah tidak keluar RM untuk beli stok, set up biz itu sendiri dan set up premis. Ini yang dikatakan tidak keluar RM sebagai modal permulaan.

Itulah kelebihan yang ada bagi newbie yang pestime nak mencebur diri dengan biz on9, yang takde RM sebagai modal permulaan.

Biz Modal Rendah.

3 comments:



  1. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

Jom Follow Me