Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, March 7, 2017

SET MAKE UP PALING BEST KOMER MESTI ADA

Assalamualaikum.. Selamat Pagi!


 Sape suka atau pernah pakai set make up Nurraysa ??
πŸ™‹πŸ™‹ angkat tangan sikit nak tengok πŸ˜„πŸ˜„
Apa?! Tak pernah pakai lagi set make up Nurraysa ni? Alamak.... Rugi tau! Komer mesti kena cuba pakai.
Teman opkos la suka.
Sebab set make up nurraysa awesome tau.
Mesra wudhu & mesra solat lagi tau.
Segala bahan2 yang di gunakan sangat bagus untuk kulit.
Bukan sekadar kita boleh kelihatan cantik menawan, malah juga boleh merawat & memelihara kesihatan kulit kita.
Lagi konsisten pemakaian lagi bagus untuk kekalkan kesihatan kulit.
Ada harga promosi menarik untuk anda tau sempena Chinese New Year ni.
Nak 2 item boleh,
Nak 3 item boleh
Untuk sekali 8 item kesemuanya pun boleh..
Bebaloi sangat2 kan...
Mana nak dapat harga superb murah macam ni.
Kualiti tak usaha kata la..
Alhamdulilah tersangat la bagus..TIP TOP tau.
Meh la miliki sekarang alang2 tengah harga promosi ni
Meh la cuba try test 😊😊
Komen "SAYA NAK"
@ Whatsapp/SMS/Call je No Ni πŸ“±0175346280 Fatin
πŸš—free COD RTC Gopeng, Medan Gopeng, Pekan Gopeng (Pasarayaku), Batu Gajah(TF)

2 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah.. memang menarik. yang penting mesra wudhu.. dan mesra solat :D. Leh tengok FB saya untuk info lanjut dan testimoni.

      Delete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails