Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, July 27, 2016

Alhamdulillah.... Lega dah renew lesen kereta

Assalamualaikum... Selamat Pagi!!

 Alhamdulillah... lega rasanya pagi-pagi lagi hari ni dah selesaikan satu tanggungjawab sebagai rakyat malaysia yang bertanggungjawab.

Anyone dah renew ke lesen (kenderaan) yang dah expired tu?? hehehehe... saya dah buat dah pagi ni.

Leh pulak terlupa nak renew sedangkan dah expired pada 14 July 2016 hari tu. Seb baik la takde nak ke mana di bandar bawak kete pun hantar pergi balik anak-anak ke sekolah yang dekat ngan umah.

Renew sebelum expired tu boleh la buat setahun je RM32. Dah terlebih tarikh ni kena la caj double bonus RM62.10. Untung gak leh lajak untuk 2 tahun terus, kan....!

By the way senang je nak renew lesen sekarang ni, kat pejabat pos je. Saya dah tercongok depan pejabat pos awal-awal pagi sebelum buka lagi. Semangat nak renew lesen tu.

Cuma bagi IC, bagi lesen lama dan DUIT jangan lupa nak bawak plak.... tak sampai setengah jam dah setel. Kan sekarang guna kad lesen yang chantik tu.... kejap je la mesin tu printkan. Cuma musykil satu je... lesen lama yang expired tu disuruh bawa balik. Nak buat koleksi kot.....


 Okay guys! Ingat ye renew lesen kenderaan anda sume....

 

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails