Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, December 20, 2014

LOA: Bersyukur

Assalamualaikum... Selamat Pagi!

Tiba-tiba jadi blur pulak, nak update blog pun dah takde idea. Kalau tidak tu idea mencurah-curah saja dalam kepala ni.

Apa nak cerita ye...?

Kehidupan saya biasa-biasa saje, tetapi saya bersyukur kepada Allah kerana memberikan rezeki yang melimpah ruah dan sebanyak-banyaknya yang menjadi sebab untuk sentiasa bersyukur dan berhenti merungut!

Emak abah

Suami anak-anak

Keluarga adik beradik

Mentua dan ipar duai

Makan Pakai

Tempat tinggal

Udara Nafas

Hidup dan masih bernyawa....

Kita selalu membiarkan mata kasar kita melihat perkara yang kita nampak sahaja, dan membutakan mata hati untuk melihat perkara yang kita tak nampak.

Sebenarnya banyak sebab untuk kita bersyukur di dalam kehidupan ini. Dan rezeki yang ada perlu diinfaqkan ke jalan Allah, kerana rezeki itu sendiri datangnya daripada Allah.

Di penghujung 2014, cuba kita renung kembali apa yang dah kita capai, yang belum lagi tercapai dan ada yang rasa-rasa tak tercapai langsung??

Jangan bagi jawapan dulu sehingga hadir ke satu program ini...





Prinsip daya tarikan LOA... Mengenali potensi diri. Tiket cuma RM 15 saja!! Kat luar nak hadir program camni kena bayar ratusan ringgit!! Siap ada makanan ringan lagi. Kenapa mesti pergi?? Sebab program ni disampaikan sendiri oleh real individu yang dah mempraktikkan prinsip ini dalam kehidupan mereka.

MCCM Kumar, jutawan ke 103 fresh from oven! Seorang pendiam tidak pandai, bersosial dan anti MLM.. Kini seorang usahawan MLM dengan pendapatan 5 angka sebulan!! Seorang lagi, MCCM Wan Abdilah seorang ustaz, guru agama dan imam masjid di Kuching Sarawak. Banyak buat MLM, tapi dengan Peluang perniagaan MLM Elken berjaya mencapai status Jutawan Bumiputera di Sarawak!!

Jadi MESTI datang pada hari Khamis 01.01.2015, jam 1 ptg hingga 6 ptg, bertempat di Syuen Hotel Ipoh. Tempah tiket anda sekarang. 
PMME 0175346280.

No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails