Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, August 17, 2010

Blogger Mommies- Breastfeeding

Insya Allah akan ada satu ruangan yang aku sediakan dedicated khas utk all the mommies yang sangat gigih BREASTFEEDING permata hati mereka. Tak kisah le new born ke tandem nursing ke, extended nursing ke.. (wallaweh!! dh bijak dh aku guna istilah tu sume...).

Kalu korang nak kisah korang 'didengari' letakkan link blog korang kat comment nnt aku akan publish dalam blog ni di ruangan khas itu....

P/s: This is so called my first entry about BREASTFEEDING.

3 comments:

  1. Salam..
    like this entry ..
    baby Hakim is now 8 months dan akak still breastfeed him .

    ReplyDelete
  2. yanti, alhamdulillah... Insya Allah masa sy menjelang tiba tak lama agi... :D

    ili, ewah... ewah.... hehehehe...

    ReplyDelete

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails