Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Follow Me

Wednesday, March 19, 2014

Coretan untuk Abang.....


 Assalamualaikum... Selamat pagi!


Alhamdulillah... Syukur kepada yang Maha Esa kerana saling mempertemukan kita di saat kita saling memerlukan. Alhamdulillah sehingga ke tarikh keramat 09 Mac 2014... dah 7 tahun kita melayari bahtera rumahtangga bersama-sama. Susah senang pahit manis kita harungi bersama sehingga ke saat ini. Semoga Allah memberkati rumahtangga kita sehingga ke akhir hayat, Amin... Ya rabbal'alamin...

Mengenang kembali detik pertemuan pertama kita, ia adalah kenangan terindah untuk dikenang. Setelah sekian lama tidak berhubung tahun 2003, kita dipertemukan semula melalui satu panggilan telefon. Sedangkan kita sudah mengenali sejak zaman sekolah menengah lagi.

Bibit percintaan bermula apabila kita disatukan 7 tahun yang lalu, itulah mulanya musim percintaan kita. Indahnya percintaan selepas perkahwinan.

Alhamdulillah... kita dikurniakan 2 orang permata hati, amanah dari Allah untuk kita jaga dengan baik. Insya Allah...Semoga kita mampu menjadi ibu bapa terbaik buat mereka berdua.

Tiada lagi kata yang paling baik untuk diungkapkan selain

Alhamdulillah...

Amin....

Insya Allah....

"Ya Allah, Ya Tuhanku, Kau berkati dan peliharalah rumahtangga kami dan jadikan kami hambaMu yang selalu mensyukuri setiap nikmat dan rahmat serta cabaran dan dugaan yang kau berikan kepada kami. Amin..."


 No comments:

Post a Comment

Jom Follow Me