Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Follow Me

Friday, October 7, 2011

I'm home!!!!

Assalamualaikum semua!!

 La.........................ma......... saya tak update blog kan. Bukannya bertapa tapi mcm2 hal berlaku dan saya meneruskan kehidupan untuk mencari alternatif bagi membolehkan saya menikmati kehidupan yg sangat singkat ini.
Dah masuk bulan ke 10 di tahun 2011, dan tak lama lagi usia kita bakal menginjak ke tahun yg baru. Perasan atau tidak masa berlalu sangat2 pantas mcm bullet train. Terasa diri kita semakin tu.. ops! saya masih muda remaja lagi. Hehehe...


 Btw, saja nak tepek gambar yg dulu2 dan gambar saya yg sekarang n selamanya. Ada banyak perbezaan kan? Perbezaan dan perubahan itulah yg saya cari dan lakukan selama saya tak muncul2 di blog ni.

Ada sesiapa yg ingin tau rahsia kemujaraban kotak merah di bawah ni? Boleh hubungi saya di 017-5346280.


Jumpa lagi nanti ye!!

2 comments:

  1. lain la muka ko..btw, tahniah!!

    ReplyDelete
  2. thanks for ur visit ayu.. lain ek? nak tau call aku tau.. :D heheh..

    ReplyDelete

Jom Follow Me