Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 17, 2015

BEWARE!!! They are among us.....

Assalamualaikum... Selamat Pagi!



PMME.

I AM elkenian 

Pengedar Sah Elken 

(ID no: 101000000724) 

Call.SMS.Whatsapp: 017-5346280 

Email: puteri_hannan@yahoo.com 

Blog: puterihannan.blogspot.com



Youtube Video sharing:


Wednesday, February 11, 2015

Apa yang saya buat dalam biz Elken?

Assalamualaikum... Selamat Pagi!!

Bila bercakap tentang biz direct selling, fokus utama adalah mesti menjual, promot produk, menjual produk, customer dan membeli. Terma-terma ni selalu dikaitkan dalam biz direct selling. Untuk orang yang terlibat dengan biz direct selling ni pulak, nak tahu yang seseorang tu berjaya mesti kena ada income besar, ramai downline dan pangkat tinggi.

Tetapi tahukah anda di Elken, semua itu adalah petunjuk-petunjuk palsu yang menentukan kejayaan dalam biz direct selling???

Walaupun dah masuk tahun ke 5 dalam dunia Elken, dalam biz network Elken, saya masih baru dan mentah dalam selok-belok perniagaan ini. Setiap hari saya belajar...belajar dan belajar lagi untuk menjadi lebih baik dari semalam.

Jadi apa yang saya buat dalam biz Elken?

Kerja saya setiap hari ialah mempromosikan gaya hidup sihat, gaya hidup MRT:

1.Pencegahan lebih baik dari mengubati

2. Reverse treatment (rawatan berbalik) for CKD, cardiovascular, Cancer, etc

3. Terapi- Rawatan tanpa ubat (free drugs treatment)

4. Gaya hidup sihat gaya MRT- 4 langkah penjagaan kesihatan

Pengedar Sah Elken
(ID no: 101000000724)
Call.SMS.Whatsapp: 017-5346280
Email: puteri_hannan@yahoo.com
Blog: puterihannan.blogspot.com

Price you have to pay....

Assalamualaikum... Selamat Pagi!!

Dalam kehidupan kita setiap apa yang kita nak mesti ada kos yang kita perlu bayar.

Nak makan...

Nak minum...

Nak pakai baju..

Nak mandi...

dan macam-macam lagi.

Sama juga le dengan kalau kita nak berjaya dalam hidup. Cerita paling mudah, sekarang dah masuk bulan ke dua dalam tahun 2015.

Disember 2014 ritu dah tetapkan azam nak kuruskan badan. Dah plan nak diet, nak bersenam, nak makan suplemen dan sebagainya....

Azam nak kuruskan badan akan tercapai bila sanggup bayar kos untuk menjadikan plan tu berjaya...

1. Kos untuk beli makanan yang berkhasiat. Cth: sayuran dan buah-buahan organik. Beli kat pasar pagi pun kena bayar gak... hehe

2. Kos untuk bersenam pun ada, nak beli kasut baju seluar untuk jogging... nak kena bayar untuk masa nak bersenam. Al maklum la sibuk bekerja... 

3. Nak makan suplemen mmg la nak kena bayar sebab nak kena beli!


So.. itu satu contoh je.

Yang paling penting kita kena faham, nak berjaya dalam perniagaan, lagi la banyak kos yang nak kena bayar untuk berjaya.

Tetapi!!!!

Yang membezakan perniagaan konvensional dan lain-lain perniagaan dengan Elken..... kita tak perlu bayar dah untuk sistem, mentor dan ilmu. Sebab elken memang dah sediakan semuanya!!

Yang kita kena bayar adalah...

1. Kos untuk kena reject

2. Kos untuk tebalkan muka

3. Kos untuk kena kondem (ada ke perkataan ni..? hehe) dengan kawan-kawan dan ahli keluarga.

Anda ada bran??

Saya pun tak berani, tak sanggup tetapi saya mesti..mesti...mesti...mesti... MAHU!!

Sebab ini saja peluang yang ada dalam hidup untuk berubah.

 

Wednesday, February 4, 2015

Sambungan... Kuasa Hikmat Kayu Hitam

Assalamualaikum... Selamat Pagi!!


Hari Selasa lepas, saya bersin tak henti-henti. Dah itu tandanya nak selesema le. Alhamdulillah... seperti yang dijangkakan, saya kena demam selesema. Saya rasa sangat tak selesa sebab badan rasa sangat lemah, sendi-sendi badan semua sakit. Anak-anak bising suruh saya pergi klinik, sebab itu yang kita buat bila mereka sakit kan...

Since dah amalkan MRT sejak tahun 2010, dan dah sedar kebaikan dan kepentingan MRT, alhamdulillah saya usaha untuk tidak amalkan sebarang ubat bila kena demam selesema atau batuk. Apa yang saya amalkan selama kena selesema dan demam dalam 3 hari ni?

Saya guna kayu ni dan saya buat ikut dalam video ni saja. Alhamdulillah... Malam saya buat guasa, bangun tidur pagi tu dah rasa lega dan badan rasa lebih segar berbanding masa hari pertama kena selesema dan demam.




Macam mana guasa boleh membantu? Kerana setiap gesekan kayu guasa di titik meridien akupuntur yang ditunjukkan di dalam video tu membantu mengaktifkan sel darah dan melancarkan peredaran darah di bahagian tersebut (supaya khasiat dari makanan dan oksigen sampai ke dalam sel darah).


 

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails