Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, May 31, 2014

Ur My Heart Ur My Soul

Assalamualaikum... Selamat Pagi!!

Dah lama tak update pasal anak-anak.

Time fly so FAST!!!!!!

Dah takde bau masam baby dah... they growing up so FAST!!!!

Yang Kak Long Najwa dah mula berjinak-jinak nak membaca, rajin menulis dan pantang nampak perkataan akan diejanya dan disebutnya perkataan tu. Alhamdulillah...
Insya allah tahun depan dah masuk darjah 1.

Yang si Kak Ngah Najihah akalnya macam-macam. Menuntut perhatian dari kita dengan cara BERDEGIL. Yup!!! Sampai ke tahap akhirnya dia yang menangis sama ada kena marah atau apa yang diminta tak dipenuhi. Tetapi at the same time paling pandai membodek orang dengan keletah dan mulut murainya.

But both are my heart and my soul!



Sunday, May 25, 2014

Tribute to Bujang Lapok Trio

Assalamualaikum...Selamat Pagi!!

Mungkin dah lapok, tapi saya nak jugak share something kepada anda tentang Trio Bujang Lapok ni.




 "Aziz : Sudin, rumah yang kau cakap dulu tu dah ada orang tinggal belum?
Sudin : Rumah yang mana tu? Oooo.. rumah yang itu masih ada kosong lagi, tp kalau kita apply dapatlah
Aziz : Bagus juga rumah tu ya, berapa bilik ada Din?
Sudin : Yang aku tengok dalam tiga bilik yg masih kosong
Aziz : Bagus ya Din , boleh kita seorang satu. Berapa besar bilik tu Din ?
Sudin : Besar tak berapa besar bilik tu .panjangnya tujuh kaki .lebar nya membawa ke tiga kaki .dalam dia sama ngan panjang ,tujuh kaki daa .
Aziz : Besar juga ya ,bagus rumah tu ya .tujuh kaki panjangnya , tiga kaki lebar, ada dalam juga ya................. Eh itu KUBUR , tempat kau nak mampus, bahalol!"

Dialog filem Seniman Bujang Lapok (paling suka tengok scene ni).

Semoga Allahyarham P. Ramlee, Pak Sudin dan Pak Ajis di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman... Al Fatihah.

Wednesday, May 14, 2014

Nak pomot lah...

Assalamualaikum... Selamat Pagi!

Saya nak promote sket leh kan...?

Takde produk pun nak promote, saya bukan jurujual.

Just nak ajak u all like page saya yang baru ni.

Saya nak kongsikan kepada anda sedikit ilmu yang saya perolehi tentang menjadi sihat secara semulajadi. Tanpa ubat (bahan kimia) tanpa pembedahan.


Jemput datang menjengah dan LIKE page tu ye... Bagi support kat kawan-kawan kan......!

Thank u very much.

Sunday, May 11, 2014

Mak... Kakyung Sayang Mak!!!

Assalamualaikum.... Selamat Pagi!

No words can describe about my feelings to mak.

Only Allah knows better.

Mak... Kakyung sayang Mak!!

Kakyung sayang abah!!


Wednesday, May 7, 2014

R.I.P

Assalamualaikum... Selamat Pagi!

Semoga rohnya dicucuri rahmat...

Tiada kata dapat diungkap pabila menerima perkhabaran pemergian Arwah Pak Ajis Satar. Maka berakhirlah legasi trio Bujang Lapok.

Walaupun begitu, filem trio Bujang Lapok tidak penah LAPOK!

Semoga Allah merahmati dan menempatkan beliau di kalangan orang-orang yang beriman... Al Fatihah.


Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails