Kita bersama

Daisypath Anniversary tickers

Nur Ilyanie Najwa

Lilypie Kids Birthday tickers

Nur Ilyanie Najihah

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 11, 2010

Malasnya nak niaga... Buleh??

Berikut adalah tayangan gambar aktiviti sepanjang minggu.. MIL family gathering.. Cuma Picca karaoke ngan BBQ je tak dpt tayang sbb tak sangka plak malam tu nk wat BBQ, langsung tak prepare digi cam.. so tak dapat nak tgk tayangannya..

Ahad 060610- BBQ, surprise birthday MIL n angah, Karaoke
Selasa 070610- Siang karaoke, get ready for kenduri, Malam kenduri naik buai bb Aleesya
Rabu 080610- Mandi kat Chepor dan tgk LBS...

Ari ni Jumaat 110610 baru mula niaga, mcam mana aku tak rasa malas nak niaga...??? :D

Layan je ek...
Marhaban

BB Aleesya with her Ibu...

Geng tukang bentara

Set up done by Mr. Hubby and assisted by geng Tukang Bentara

My Family (yang selalu bagi support for any occasion done by MIL).

Hasil usahasama MIL, adik ipar and me

The next day event..berendam di Ulu Chepor!!!

Kami2 je yang pergi, yang lain tinggal umah wat kerja2 kendara lak..(hehehehe)

Syioknya Wawa men air...

Syiok sampai tak mo naik ke atas

Event petang gi tengok LAGENDA BUDAK SETAN

Friday, June 4, 2010

Pejam celik pejam celik...

Pejam celik pejam celik pejam celik... dah masuk setahun dah dia pergi meninggalkan segala2 yang ada di muka bumi. Namun sehingga kini statusnya masih lagi misteri. Di manakah tempat persemadian beliau? Adakah beliau dikebumikan di tanah perkuburan Islam? Adakah beliau mati sebagai seorang Islam? Apa punca sebenar kematian beliau?

Melalui perjalanan kehidupan sehingga saat kematian dan setelah setahun meninggalkan kita semua tentang dirinya masih tinggal misteri...

Namun itu satu pengajaran dan iktibar buat kita yang masih hidup.

Selamat tinggal...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Michael Joseph Jackson (August 29, 1958 – June 25, 2009)




Thursday, June 3, 2010

Apa yang korang suka pasal keluarga Mertua??

Sj je aku wat tajuk n3 tu sbb aku nak bagitau kat korang apa yang aku suka pasal keluarga mertua aku adalah FAMILY GATHERING...

This weekend akan ada kenduri aqiqah untuk bb aleesya (anak kakak ipar aku). Maaf ye takde picca bb aleesya nak ditunjukkan sbb last tengok dia masa dalam pantang bulan 12 ari tu. This weekend baru jumpa.

Apa yang best sangat pasal family gathering MIL aku ni? Macam2 aktiviti akan diadakan.

Antaranya...
1. Aktiviti wajib setiap kali gathering... BBQ!!!
Sedang sibuk prepare dan membakar. Ni masa BBQ Jan 2010 lepas, adik ipar balik bawak kawan2.

Mr. Hubby orang kuat yang buat keje belakang tabir untuk kerja2 pembakaran...

2. Aktiviti yang sehati sejiwa ngan BBQ adalah.... KARAOKE!!!
Adik ipar sedang berkaraoke ngan member dia...

So... selain kenduri aqiqah tu, 2 aktiviti ni akan berlangsung selama mana keluarga ipar duai aku balik ke umah MIL...

Lupa plak, Insya Allah ada birthday suprise untuk MIL aku sempena birthday dia bulan Mei lepas. So malam tu nanti le ada BBQ.

Lagi satu... Insya Allah kalu takde pape, akan ada aktiviti nak mandi sungai kat Chepor. Tapi tengok keadaan le dulu...
Ibu and Wawa kat Ulu Chepor.. Best!!!

Next week aku post picca dan n3 pasal gathering ni k...

Wednesday, June 2, 2010

Siapa yang patut dipersalahkan????

Ada korang baca paper metro ari ni? Aku baca kat online Metro. Tajuk berita "PUKULAN ANAK DERHAKA".

Sinopsis berita...

Seorang bapa dan anak berada di ruang tamu menonton tv. Tv tu bapa dia tengok sambil pasang kuat2..

Anak dia tension dengar bunyi Tv yang bising2 tu pun tegur le bapak dia dengan nada suara yang tinggi semacam menjerit kat bapa dia. Ye la, dah bunyi kuat cam tu cakap perlahan mesti bapa dia tak dengar kan..

Alih2 bapa dia tak puas hati cakap yang anak dia tu biadap meninggikan suara kat dia.

Dipendekkan citer, bapa ngan anak tu bertengkar dan kesudahannya bapa dia kena lepuk dengan topi keledar berkali-kali kat kepala dan badan sampai cedera.

Anak dia lari dan sekarang kena tahan polis untuk siasatan lanjut. Selepas bapa dia buat laporan dan sekarang anak dia kena dakwa mengikut Seksyen 324 Kanun Keseksaan.


Moral of the strory: Siapa yang patut dipersalahkan..???

Macam-macam hal...

Jom Follow Me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails